Domov / Novinky a akce / Novinky společnosti / Výrobní oddělení SinoRay

Novinky společnosti

Výrobní oddělení SinoRay

Společnost Deqing SinoRay Metal Products Co., Ltd., založená v roce 2012, je společnost s desetiletými zkušenostmi v oblasti výroby kovových výrobků a skladových a logistických zařízení a vybavení, specializující se na návrh, výrobu a výrobu různých šatních skříněk, logistických vozíků, odkládací police a různé plechy Výrobce zlatých doplňků produktů.

Společnost má vlastní dílnu o rozloze 9000 m2 a kompletní sadu výrobních a zpracovatelských zařízení, včetně mezinárodně vyspělých japonských CNC vysekávacích a CNC ohýbacích strojů firmy AMADA, vysekávacích strojů 16T-100T, hydraulických lisů 100T-500T, stříhacích strojů, stroje na vyrovnávání plechu, tryskací stroj, frézka hran, smršťovací stroj trubek, automatický laserový řezací stroj, plazmový řezací stroj, ohýbačka trubek s jednou a dvojitou hlavou a různé svařovací stroje, automatické svařovací roboty, laserové svařovací stroje, kompletní sada povlaků zařízení výrobní linky.

Deqing SinoRay Metal Products Co., Ltd. Deqing SinoRay Metal Products Co., Ltd.

Společnost se zabývá především výrobou, vývojem a kooperativním návrhem různých logistických vozíků, skladových regálů a další manipulační techniky potřebné pro skříňky a standardizované řízení skladové logistiky pro zákazníky v Číně, Severní Americe, Evropě atd.; stejně jako domácí zpracování plechových doplňků, jedná se především o plechové příslušenství výtahů Xizi Otis, příslušenství výtahů Zhejiang Dingli a tak dále. Produkty jsou široce používány ve školách, nemocnicích, podnicích a institucích, komunitách, tělocvičnách, sportovištích, velkých supermarketech, logistických parcích a dalších oblastech.

Společnost dodržuje obchodní filozofii „sledování kvality, správy integrity a uživatelské zkušenosti“ s pomocí vlastních výhod vybavení, s profesionální technologií, rozumnými cenami, včasným dodáním a pohodlnými a efektivními službami, aby vám poskytla různé druhy přesného zpracování plechů. profesionální řešení.

Účel společnosti: vybudovat nízkonákladovou, vysoce účinnou a zaručenou servisní platformu pro zákazníky, a to jednoduchým způsobem.

Hodnoty práce společnosti: kvalita, rychlost, vytváření hodnoty pro zákazníky.

Hodnoty firemního týmu: slunce, štěstí, sebevědomí, vytrvalost, profesionalita, integrita, win-win, spolupráce.